Elettrobar - The Benefit Makers

Gostinski pomivalni stroji | Pomivalni stroj za pladnje | River 347 NRG

Pomivalni stroj za pladnje

RIVER 347 NRG

Glavna ponudba Elettrobar obsega štiri polno opcijske modele, od katerih sta dva dovolj velika za učinkovito pomivanje velikih količin posode, ki se običajno uporablja v slaščičarnah in trgovinah s sladoledom, pekarnah in delikatesah.

Vsi modeli so standardno opremljeni za delno praznjenje rezervoarja s črpalko, sredstvom za izpiranje in detergentom ter atmosferskim kotlom s črpalko za izpiranje.

Konstrukcija je robustna, da zagotovi dolgo življenjsko dobo, maksimalno odpornost na obremenitve in zmanjša razpršitev toplote in hrup zahvaljujoč vgrajenim dvoplastnim stranskim stenam z deljenimi vrati, popolnoma oblikovanemu rezervoarju in vgrajenim površinskim filtrom iz nerjavečega jekla.

Modela 347 in 348 imata roki za pranje in izpiranje iz nerjavečega jekla.

Enostavnost uporabe je izboljšana z vmesnikom z večbarvnim zaslonom LED in gumbi ESI na mehak dotik, ki ponujajo intuitivno uporabo tudi za osebje z omejeno izobrazbo ali pogosto menjavo.

Enostavno čiščenje je zagotovljeno s konstrukcijo pralne komore brez cevi in ostrih vogalov, prisotnostjo vgrajenih filtrov iz nerjavečega jekla ter s standardnimi samodejnimi programi samočiščenja in praznjenja.

Za vse modele je na voljo različica NRG z rekuperacijo toplote, učinkovit sistem za odvajanje pare in rekuperacijo preostale toplote.

Dimenzije: 85 x 85 x 219 cm

Velikost košare: 70 x 70 cm

Pralna kabina: 70 x 70 x 85 cm

Višina vratne odprtine: 85 cm