Elettrobar - The Benefit Makers

Gostinski pomivalni stroji | Pomivalni stroj za pladnje | Niagara 244

Pomivalni stroj za pladnje

NIAGARA 244

Samostoječi pomivalni stroji za posodo/ponve z nosilcem 56x63 cm, ki so idealna rešitev za učinkovito pomivanje velike posode, ki se običajno uporablja v slaščičarnah in sladoledarnicah, pekarnah in delikatesah.

Za oba modela sta na voljo dve različici: ena z vgrajenima dozirnikoma sredstva za lesk in detergenta ter popolnejša, ki je poleg dozatorjev opremljena z delnim odtokom rezervoarja s črpalko.

Konstrukcija je robustna, da zagotovi dolgo življenjsko dobo, maksimalno odpornost na obremenitve in zmanjša razpršitev toplote in hrup zahvaljujoč vgrajenim dvoplastnim stranskim stenam z deljenimi vrati, popolnoma oblikovanemu rezervoarju in vgrajenim površinskim filtrom iz nerjavečega jekla.

Enostavnost uporabe je izboljšana z vmesnikom z barvnim zaslonom LED in gumbi ELI na mehak dotik, ki ponujajo intuitivno uporabo tudi za osebje z omejeno izobrazbo ali pogosto menjavo.

Enostavno čiščenje je zagotovljeno s konstrukcijo pralne komore brez cevi in ostrih vogalov, prisotnostjo vgrajenih filtrov iz nerjavečega jekla ter s standardnimi samodejnimi programi samočiščenja in praznjenja.

Dimenzije: 72 x 78 x 193 cm

Velikost košare: 56 x 63 cm

Pralna kabina: 56 x 63 x 85 cm

Višina vratne odprtine: 85 cm