www.sefer.si

Gostinski pomivalni stroji | Pomivalni stroj za pladnje | Mistral 242LX

Pomivalni stroj za pladnje

MISTRAL 242LX

Samostoječi pomivalni stroji za posodo/ponve z nosilcem 50 x 60 cm in kompaktne velikosti, idealni za prostore z omejenim prostorom, so idealna rešitev za učinkovito pomivanje posode, ki se običajno uporablja v slaščičarnah in trgovinah s sladoledom, pekarnah in delikatesah.

Konstrukcija je robustna, da zagotovi dolgo življenjsko dobo, največjo odpornost proti obremenitvam in zmanjša razpršitev toplote in hrup zahvaljujoč uporabi široko razporejenih dvostenskih stranskih plošč z dvoplastnimi vrati.

Regalna vodila so varjena, rezervoar ima globoko vlečeno dno in vgrajene površinske filtre iz nerjavečega jekla.

Enostavno čiščenje je zagotovljeno s konstrukcijo pralne komore brez cevi in ostrih vogalov, prisotnostjo vgrajenih filtrov iz nerjavečega jekla ter s standardnimi samodejnimi programi samočiščenja in praznjenja.

Vmesnik z LCD zaslonom zagotavlja enostavno uporabo stroja zahvaljujoč intuitivnemu pristopu, ki je namenjen osebju z omejeno izobrazbo ali pogosto menjavo.

Popolna dodatna oprema kot standard z delnim praznjenjem rezervoarja s črpalko, dozatorji za sredstvo za izpiranje in detergent ter atmosferskim kotlom s črpalko za izpiranje.

Ø cm 41 cm
H cm GN1/1 (53x32)
cm 60x40
cm 60x50x39

Dimenzije: 60 x 70 x 129 cm

Velikost košare: 50 x 60 cm

Višina vratne odprtine: 40,5 cm